Vertegenwoordigersbeheer

Navigation:  Uitbreiding commercieel beheer >

Vertegenwoordigersbeheer

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Elke KMO die met vertegenwoordigers werkt en die wil commissioneren volgens een aantal die de vertegenwoordigers van dichtbij wil volgen door specifieke historieken en statistieken te maken kan maar beter deze module gebruiken.

Aan de hand van een aantal criteria kunnen vertegenwoordigers beter worden gevolgd in hun doen en laten. Statistieken worden bijgehouden over welke producten, waar en wanneer aan welke klanten worden verkocht. Er wordt gekeken wat de omzetten bij bestaande en nieuwe klanten zijn.

Vertegenwoordigers zijn gekoppeld aan de klant of aan een factuur. Zij worden gecommisioneerd op al dan niet betaalde facturen of bestellingen.

Tenslotte is het vrij eenvoudig om een lijst te trekken van bijvoorbeeld alle klanten van een bepaalde vertegenwoordiger die in de laatste 3 maanden niks hebben gekocht en die in een bepaalde sector wonen. Zoals steeds gebruiken we de informatie voor verschillende administratieve taken binnen één en hetzelfde pakket.

 

Aangezien dit niet gaat over een module die standaard actief staat in de licentie en dus supplementair dient aangekocht (geactiveerd) te worden, verwijs ik je naar de de uitleg omtrent de licentie. Hierin wordt duidelijk beschreven hoe je een nieuwe licentieaanvraag moet doen.