Kasverkopen

Navigation:  Uitbreiding commercieel beheer > Point-Of-Sale >

Kasverkopen

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Het opstarten van de kasverkopen kan door op sneltoets F4 te drukken of via direct-menu 77. Afhankelijk van de instellingen zijn gedaan zal deze module zich gedragen als uitgebreid kassasysteem of als snelkassa. Meer informatie over de snelkassa kan u hier terugvinden. De beschrijving kan licht afwijken omdat deze afhankelijk is van het aantal geactiveerde modules.

 

Bij het drukken op F4 wordt volgend scherm weergegeven.

 

 

In grote lijnen werkt het verkopen via kasverkopen op dezelfde intuïtieve manier als bij leveringen en facturen. Meer nog, in sommige gevallen is er bijna geen verschil tussen het maken van een factuur in de kasverkopen en de eigenlijke facturatie.

 

Vele van de beschikbare buttons hebben dan ook dezelfde functie doorheen alle documenten...indien je bij bovenstaande afbeelding meer informatie wenst over de functionaliteit van de verschillende buttons kan je deze bij sommige verkrijgen door op de button te klikken. U wordt dan doorgelinkt naar een ander topic waar de werking van de button is beschreven.

 

Knoppen bovenaan bij een kasverkoop

 

1. Knop ivm kasverkoop - klantenkaart relatie

2. Herafdruk kasticket/document

3. Saldoscherm activeren (zie onder)

 

 

Enkele parameters die hier een invloed op kunnen is

helpkey : 921421 ==> laat u toe een tekst te laten zien op dit saldoscherm (zoals hier in het voorbeeld "Thank you come again")

helpkey : 960552 ==> laat u toe om het saldo te laten staan zelf na afsluiten kasverkoop, enkel bij een nieuwe verkoop gaat dit saldo dan weg.

 

Protip

Vanaf de versie 2.51 kan u bij documenttype nu ook voor een prijsofferte kiezen.