RMA Klant Werklijst

Navigation:  Uitbreiding commercieel beheer > RMA module > RMA Klant >

RMA Klant Werklijst

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Met deze werklijst verkrijgt u een overzicht van de openstaande RMA items van klanten. U kan via de button <Selectie> selecteren op verschillende zaken, zoals: RMA nummer, Klant, Status, Locatie, .. enz In deze Selectie kan je ook selecteren op een aantal verschillende relaties en/of artikelen dmv de Klant selectie en Artikel selectie mogelijkheden onderaan dit scherm.

 

 

Via deze werklijst kunnen er ook zaken Globaal gewijzigd worden: zoals Klant, RMA verantwoordelijke, Status, Locatie, Transportwijze en Route. Dit kan u doen door op de button <Wijzigen> te klikken en vervolgens te selecteren op Globaal Wijzigen.

 

Klikken op de button <Afdrukken> geeft de mogelijkheid om verschillende zaken af te drukken, zoals: Lijst, RMA fiche, RMA document en het afhaaldocument.

 

De verschillende RMA klant fiches krijgen een bepaalde kleur, zodat gemakkelijk in één oogopslag kan gezien worden in de werklijst welke RMA klant fiches de oudste of de recentste zijn. Deze kleuren zijn vast gecodeerd en kunnen niet ingesteld of aangepast worden. Het aantal dagen, geeft volgende kleuren:

< 7 dagen: zwart

< 14 dagen: blauw

< 21 dagen: groen

< 28 dagen: oranje

> 28 dagen: rood