recepties inlezen techdata versie 4

Navigation:  Uitbreiding stockbeheer > XML connectie Leverancier: Online informatie > Leveranciers die XML ondersteunen > Techdata XML > Techdata versie 4 >

recepties inlezen techdata versie 4

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Dit doe je door op het receptie scherm Document inlezen te kiezen en dan voor “Techdata v4” te kiezen.

Dan krijg je onderstaande Import werklijst (hiervoor moet in de licentie wel “Import XML-bestanden in documenten” aangevinkt zijn) te zien, waar je de leveringregels kan importeren.

 

 

 

De leveringsregels opvragen kan je doen door op de knop “Opvragen” te klikken en dan te kiezen voor “Nieuwe leveringen van vandaag” of “Leveringen van datum”. Beide lezen alle leveringen in die klaar staan aangezien je niet kan filteren op datum bij Techdata v4.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om de ingelezen serienummers op te vragen, dit doe je door ook op de knop “Opvragen” te klikken en dan te kiezen voor “Serienummers”.

Wanneer je 20 artikels besteld hebt en er worden bijvoorbeeld maar 17 serienummers ingelezen dan is het niet mogelijk om de serienummers automatisch te koppelen. Om serienummers in te lezen op een bepaald artikel dient ook de optie “Serienummers bijhouden” (tabblad Stock) aan te staan op de artikelfiche. Indien je de vraag krijgt om barcodes te koppelen dan zullen de serienummers niet ingelezen worden op de regel.