Opstarten CODA

Navigation:  De Boekhouding > Uitbreiding op boekhouding > CODA module >

Opstarten CODA

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Deze module start u op in verschillende stappen. Deze beschrijven we hier.

 

Banksoftware

 

DBFACTw kan niet communiceren met de banken, zonder banksoftware.  Ofwel kiest u voor de eigen software van de bank, die meestal ook heel wat kan. Anderzijds bestaat ook Isabel, waarbij u slechts één programma dient te gebruiken voor àl uw banken.   Bijkomend voordeel van Isabel is dat er een geïntegreerde versie bestaat, waarbij DBFACTw zelf alle communicatie mag verzorgen.  U werkt als het ware vanuit DBFACTw met de banken.

Deze manier van werken wordt zeker aangeraden indien u meer dan twee banken verwerkt.

 

Om zelf u keuze te bepalen raden we u aan advies in te winnen bij uw bank(en).  Zij kunnen u precies vertellen wat de kostprijs zal zijn voor de verschillende modules.  U kunt dan afwegen of u kiest voor de eigen banksoftware of Isabel.  Deze keuze kan trouwens ook samenhangen met de functies die u wenst te gebruiken voor de module betalingen of de module domiciliëringen.

 

De licentie

 

U dient de uitbreiding op de boekhouding "CODA Module" aan te vinken en te bestellen.  Daarna hoeft u in principe weinig nog te doen, aangezien de functies van de CODA handig geïntegreerd zijn in de verwerking van het bankboek.

 

De gebruiker

 

Iedere gebruiker die het recht heeft de boekhouding te verwerken, en de bankuittreksels in te lezen, kan automatisch gebruik maken van deze module. De knop 'coda' is automatisch in het bankboek beschikbaar.

 

Opgelet: bij gebruik van Isabel Go heeft u nood aan het recht "inkomende verrichtingen", dat u bij de rechten vindt onder het tabje 'boekhouding".

 

Parameter modules

 

 

Voor de coda-module