Opleidingen

Navigation:  Inleiding > Welkomstwoord >

Opleidingen

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Wij geven verspreid over België op heel regelmatige tijdstippen algemene opleidingen.

 

U kan een overzicht van onze opleidingen terugvinden op onze website (www.dbfact.be) of via onze nieuwsbrief die u regelmatig ontvangt.

Inschrijven kan via [email protected].

Als ISO-gecertifieerd bedrijf zijn wij ook in de mogelijkheid om het nieuw systeem van de ondernemerschapsportefeuille te gebruiken, meer specifiek voor de pijler opleidingen. Meer  informatie kan worden teruggevonden op www.kmo-portefeuille.be en op onze website via volgende link: http://www.dbfact.be/emc.asp?pageId=635

 

Gepersonaliseerde trainingen kunnen uiteraard ook worden gegeven, deze gaan uiteraard het best door bij u op de zaak en op uw computer.

Op aanvraag geven wij ook opleidingen in onze kantoren. In ieder geval gaat u hier zelf aan de slag. Het heeft geen zin om u gedurende 4 uur te tonen hoe men in het programma moet werken. Na 4 uur bent u waarschijnlijk het eerste gedeelte alweer vergeten.

Leren door te doen, dat is nog steeds de beste manier.

 

Wij brengen u na de installatie op het goede spoor. Wij tonen u hoe het programma af te sluiten en op te starten, hoe u een relatie inbrengt en hoe u een artikel aanmaakt. Daarna gaat u zelf aan de slag. Wanneer alle tikwerk is gedaan, belt u ons één week voordat de tweede les moet worden gegeven. U schrijft best alle vragen en opmerkingen op een blad en u kunt ons die doorfaxen op één van onze faxnummers of beter nog doormailen op [email protected] . Zo kunnen wij eventuele problemen op voorhand oplossen.

 

Bij de tweede les wordt dan het commerciële beheer en de boekhouding besproken. In principe zou door de eenvoudige structuur en de logica binnen het programma een opleiding van 4 à 6 uur moeten volstaan. Het aantal uur training hangt sterk af van de gebruikte functies en de complexiteit van bijvoorbeeld uw voorraadbeheer. Mocht dit om één of andere reden niet zo zijn, dan kunt u op aanvraag een aantal lessen krijgen. U betaalt dan een vooraf bepaalde prijs.

 

Open publication - Free publishing - More opleiding