Installatie

Navigation:  Certified Add-Ons > SMARTdoc >

Installatie

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

De installatie van deze module dient altijd te worden uitgevoerd door ons of door een erkende Partner van ons.

Voor de installatie zelf, het eventuele aanpassen van de gebruikte layouts en de korte opleiding in het gebruik van deze module mag u rekenen op een halve dag voor de SMARTdoc PRO versie inclusief training in het gebruik hiervan.

 

De installatie en training van de SMARTdoc server toepassing neemt ongeveer een dag in beslag

 

Nadien kan u volledig zelf aan de slag en kan u de functionaliteiten die u nodig heeft en die mogelijk zijn met deze module volledig zelf beheren.

 

Binnen SMARTdoc onderscheiden we 2 verschillende mogelijke manier van werken. Het gaat hier dan ook over 2 verschillende modules met elk hun eigen prijskaartje.

 

1.SMARTdoc PRO:

 

Deze licentie kan slechts op één PC in het netwerk worden geïnstalleerd. De gebruiker van deze PC is dan ook automatisch de beheerder van het digitale archief dat wordt aangemaakt door SMARTdoc en DBFACTw. Op deze PC en enkel op deze PC kan het Digitale Archief worden gebruikt, dwz. het consulteren, het aanmaken en het beheren van het Digitale Archief kan enkel op deze PC.

 

2.SMARTdoc SERVER:

 

Met deze licentie kan je standaard met 5 PC's het Digitale Archief gebruiken. In de praktijk zal het scannen van de documenten meestal slechts op één PC gebeuren en dit betekent dus dat u nog op 4 andere geïnstalleerde PC's het Digitale Archief kan gebruiken. Het consulteren, het aanmaken en het beheren van het Digitale Archief kan op 5 PC's.

Uiteraard is het met deze versie ook mogelijk om meer dan 5 PC's in het netwerk te voorzien van SMARTdoc. In dit geval kunnen extra licenties bij worden geactiveerd. Consulteer hiervoor onze prijslijst.

 

 

Installatiedocument

 

Onderstaand kan eveneens een document worden teruggevonden dat moet worden ingevuld en moet worden doorgestuurd naar SMARTdoc voor de installatie van SMARTdoc

 

Open publication - Free publishing - More dbfact