Graydon

Navigation:  Basis > De relatie > De relatiefiche > Tab Algemeen >

Graydon

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Vanaf versie 2.50 kan u middels gebruik te maken van één button in DBFACTw op een supersnelle manier betalingsinformatie opvragen van uw relatie.

We gebruiken daarvoor onderstaand icoontje op de relatiefiche in het tabblad algemeen en selecteren daar de optie Graydon.

 

 

Na het klikken op het aangeduide icoontje zal er een connectie worden gemaakt met de webserver van Graydon en zal onderstaande afbeelding worden weergegeven. Uiteraard zal dit verschillend zijn van relatie tot relatie.

 

 

In dit scherm krijgen we een overzicht van de betalingservaringen van uw geselecteerde relatie. We hebben hier altijd een overzicht van de voorbije kwartalen. De waarde A t.e.m. F heeft te maken met het totaal van de gerapporteerde factuurwaarde. In de andere kolommen zien we hoeveel % van de gerapporteerde facturen binnen de bepaalde termijn worden bepaald.

 

Om gebruik te maken van deze extra functionaliteit is het voldoende om contact op te nemen met [email protected] om deze gratis functionaliteit te activeren.

 

Om gebruik te maken van deze functionaliteit dienen er een aantal instellingen te gebeuren. U kan deze instellingen terugvinden door hier te klikken.