Stap 2: Emailadressen bewerken

Navigation:  CRM > Uitbreidingen op CRM functies > Uitgebreid Relatiebeheer > Mailintegratie met EmailGarage > Voorbeeld >

Stap 2: Emailadressen bewerken

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Wanneer u vanuit de campagnewerklijst een campagne selecteert, op de knop <Opvragen> klikt en dan kiest voor "Campagne", krijgt u onderstaand scherm te zien.

 

 

Om nu vanop dit scherm e-mailadressen te gaan bekijken, toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen klikt u onderaan op de knop <E-mailadressen> en kiest u dan de gewenste optie ("Opvragen" of "Toevoegen").

 

Opvragen  en verwijderen

 

Wanneer u de optie "Opvragen" neemt dan zal de emailadressen werklijst geopend worden.

 

 

Hier krijgt u dan een overzicht van alle relaties en contactpersonen die aan deze compagne gekoppeld zijn met bijhorende gegevens.

 

Deze werklijst biedt u ook de mogelijkheid om snel te zien welke relaties en contactpersonen niet zullen doorgestuurd worden. De e-mailadressen die niet doorgestuurd gaan worden staan in het rood weergegeven (In bovenstaande screenshots staan deze lijnen in het vet). Om te achterhalen waarom een e-mailadres niet doorgestuurd zal worden kan u in de kolom "Reden status" kijken. Deze kolom kan de volgende waarden bevatten "Leeg mailadres", "Dubbel mailadres", "Uitgeschreven" of "Ongeldig mailadres".

 

U kan het e-mailadres rechtstreeks aanpassen in de grid. Wanneer u een dubbel e-mailadres aanpast, zal er gevraagd worden om de selectie te herberekenen.

 

De velden "Straat", "Postcode", "Stad", "Landcode", "Bedrijfsnaam", "Voornaam", "Familienaam", "Taal", "Aanspreking", "Geboortedatum", "Telefoon", "GSM", "Fax" zijn de gegevens die zullen meegestuurd worden naar EmailGarage. Deze velden kunnen gebruikt worden in de mail.

 

U kan dus best eens overlopen of deze gegevens correct zijn alvorens u de campagne lanceert.

 

Synchronisatie

De knop "Synchronisatie" geeft u de mogelijkheid om de e-mailadressen van de relatie en/of contactpersoonfiche over te kopieren naar deze campagne.

 

Toevoegen

 

Via de optie "Toevoegen" krijgt u de mogelijkheid om via de "Exportwizard relaties" nog relaties en contactpersonen toe te voegen.

 

Hier dient u dezelfde stappen te volgen als bij "Stap 1: Campagne aanmaken" >> "1 Exportwizard relaties" met uitzondering van de titel "Campagne aanmaken" natuurlijk.