Direct print

Navigation:  Starten met DBFACTw > Printers > Printers definiëren vanaf 2.61d.. >

Direct print

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Direct Print - printopdrachten (vanaf 2.61oaa)

 

Bij de printopdrachten is nu de optie ‘Direct Print’ voorzien. Dit systeem houdt in dat het ‘Selectie Output’-scherm kan worden uitgeschakeld door op voorhand bij de printeropdrachten aan te duiden dat ‘Direct Print’ moet gebruikt worden én door een te gebruiken lay-out op te geven.

 

 

 

-‘Direct Print‘ kan alleen gebruikt worden bij printopdrachten van :

oKasverkopen (document)

oKasverkopen (bestelbon klant)

oFacturen

oCreditnota’s

oLeveringsbonnen

oBestelbon klant

oPrijsoffertes

oRMA Klant en RMA Leverancier

oServicerapporten en service etiketten

oArchief-etiketten

oRelatie-etiketten

oAlle artikel-etiketten (prijs-, colli-, winkel-, showroom- & stellingsetiket)

-Werkt alleen als de printopdracht stationsgebonden is

-De optie ‘Direct Print’ kan alleen worden aangezet als er een lay-out voor dat documenttype is gekozen OF als de optie ‘Eltron’ AAN staat én geen lay-out is.

-‘Direct Print’ kan dus ook gebruikt worden bij het printen via Eltron-code naar een Eltron/Zebra-printer. In dit geval mag/kan dus geen lay-out worden ingesteld.

 

 

 

Protip

1. De optie ‘Direct Print’ moet niet worden aangezet indien een lay-out is ingesteld. In dit geval zal het ‘Selectie Output’ wel worden getoond maar er zal geen lay-out keuze worden getoond.

2. Als een ingestelde lay-out niet kan worden teruggevonden op moment van afdruk, zal het ‘Selectie Output’-scherm niet worden getoond maar zal wel het lay-out keuzescherm worden getoond.

3. Als de ingestelde printer op één of andere manier niet meer kan worden teruggevonden zal het ‘Selectie Output’ worden getoond maar waardoor het ‘Direct Print’-systeem wordt uitgeschakeld. De automatische lay-out keuze zal wel nog worden toegepast als een lay-out is ingesteld bij de printopdracht