Artikelimportwizard

Navigation:  Uitbreiding commercieel beheer >

Artikelimportwizard

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Het aanmaken van artikelen, het uitdokteren van een zinvolle nummering, het up-to-date houden van de prijzen, het koppelen van technische informatie: het zijn stuk voor stuk dagelijkse kopzorgen in een flexibele onderneming.

Met de Artikel Import Wizard is deze zorg voorgoed verholpen: u leest aan de hand van een template of filter een Excel-spreadsheet zo in. De importwizard zorgt ervoor dat alles netjes op de juiste plaats wordt gezet in uw artikelbestand, en de bijhorende bestanden.

 

De artikelimport wordt gebruikt voor tientallen functies. In het geen volgt wordt daar verder op in gegaan.

 

De artikelimportwizard module gaat bovendien verder dan alleen maar het importeren van artikelen. DBFACTw beschikt over een prijscatalogus, en ook deze module wordt gebruikt om artikelen in te lezen, zowel in de prijscatalogus, maar zelfs om artikelen uit de prijscatalogus over te brengen naar het artikelbestand.

 

In hetgeen volgt gaan we dieper in over de interessante mogelijkheden van deze module.

 

Klungelalarm

De artikelimportwizard is een uitermate krachtige en handige module. Het is belangrijk te begrjipen wat deze module doet. Zonder opleiding of kennis van zaken kunt u even snel uw artikelbestand onoverzichtelijk maken. Laat u daarom in de start begeleiden door mensen die goed op de hoogte zijn van deze module. Zij zullen u helpen de juiste templates te maken. Deze templates maken u duidelijk hoe u deze module kunt gebruiken, en vormen tevens de basis voor het zelf uitproberen van nieuwe importmogelijkheden.