Collectief verwijderen artikelen

Navigation:  Basis > Het artikel > Artikelbeheer >

Collectief verwijderen artikelen

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Met deze functie kunnen overtollige artikelen verwijderd worden. Dit is vooral van belang als u vindt dat een (groot) aantal artikelen te veel in het systeem zit, of ook dubbel. Artikelen kunnen echter pas (definitief) verwijderd worden als ze echt nergens gebruikt worden. Zelfs na het uitvoeren van deze functie zullen artikelen nog niet definitief verwijderd worden. Daarom moet u gebruik maken van de functie 'herindexeren', waarbij u de optie 'artikelen aanzuiveren' aanvinkt.

 

Zorg zeker voor een geslaagde backup alvorens u via dit menu acties gaat uitvoeren.