Bedrijfsgegevens

Navigation:  Starten met DBFACTw > Het dossier > Dossierbeheer >

Bedrijfsgegevens

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Via dit scherm kan men de bedrijfsgegevens van het dossier ingeven. Voor bepaalde handelingen is de correcte ingave van deze gegevens heel belangrijk. zo moeten btw-nummer en adresgegevens correct ingevuld zijn, opdat de btw-aangifte valabel zou zijn.

 

Adresgegevens

 

De gegevens zoals deze op de statuten gewijzigd worden. Deze gegevens worden ook standaard gebruikt om op de documenten afgedrukt te worden.

 

Banken

 

Twee banken kunnen ingegeven worden. Deze informatie wordt louter gebruikt om afgedrukt te worden op de documenten. Deze informatie is niet van toepassing voor de banken die ingegeven moeten worden voor de financiële dagboeken in de boekhouding.

 

Extra 1

 

Vooral de gegevens voor de btw-aangifte worden hierin voorzien. De nummer van het BTW-etiket, het BTw-nummer van de boekhouder worden hierin voorzien. Ook de GLN is voorzien (Global Location Number) voor gebruikers die EDI wensen te implementeren. Indien de firma onderdeel is van een groepering, zoals Selexion, Horta, Copagro en vele anderen, kan dit in dit dossier ook ingesteld worden, op voorwaarde dat dit niet in conflict is met de aangevraagde licentie. De extra functionaliteit voor een groepering wordt dan vrijgegeven.

 

Extra 2

 

Extra informatie is hier beschikbaar, zodat deze als variabelen op documenten gebruikt kunnen worden. Zo zijn er twee extra numerieke en twee extra vaste vrije velden voorzien.
Ook is hier het werkdagenrooster in te vullen, dat zal worden gebruikt door bijv. de Helpdeskmodule. Meer info kan u hier terugvinden.