Auto-Updater

Navigation:  Uitbreiding stockbeheer >

Auto-Updater

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Als we de mogelijkheden bekijken bij de Module XML-communicatie met leverancier dan komen we snel tot de conclusie dat het automatisch binnenhalen van prijslijsten een extra functionaliteit zou betekenen voor gebruikers van DBFACTw die met leveranciers werken die prijslijsten ter beschikking stellen via een ftp-lokatie.

 

Wel, om dit te verwezenlijken hebben we deze module ontwikkeld. De module Auto-updater maakt een verbinding met een ftp-server van de leverancier en de bestanden worden gedownload. Deze bestanden worden automatisch aangepast en met de importwizard artikelen (zie aparte module) verwerkt. De prijzen van de bestaande artikelen worden aangepast en de niet bestaande artikelen worden in de prijscatalogus geplaatst. Met deze functionaliteit kunt u uw prijzen dagelijks up-to-date houden zonder dat u hiervoor zelf aan de slag moet.  Lees nu verder over de instellingen.

 

Klungelalarm

Zeker dient u te letten op het feit dat als u de basis van uw prijsformule verandert, dat u zeker een herbereken doet van de prijzen en prijsformule toepast via Direct Menu (ctrl-d) 278.

De prijsformule wordt niet automatisch toegepast.