Afbeeldingen

Navigation:  Basis > Het artikel > Artikelbeheer >

Afbeeldingen

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

In DBFACTw is het mogelijk een afbeelding of afbeeldingen te koppelen aan een artikel. Dit kan heel handig zijn indien u met grafische prijsoffertes werkt. Door een afbeelding te koppelen aan uw artikel kan u deze immers afdrukken of doormailen naar uw klant.

 

U kan heel snel terugvinden of er een afbeelding is gekoppeld aan uw artikel door te kijken of er een fotocamera-icoontje aanwezig is op de artikelfiche. Indien dit zo is kan u deze afbeelding op uw scherm beheren door hier op te klikken of rechtstreeks op de button <Afbeeldingen> te klikken.

 

 

Indien op het "oogje" (hierboven aangeduid) wordt gedrukt zal de afbeelding rechts van de artikelfiche worden getoond. Indien er meerdere afbeeldingen zijn gekoppeld kan je ook in dit scherm door de afbeeldingen scrollen.

 

Protip

Wanneer u rechtsklikt op het "oogje" kunt u het standaard gedrag instellen om de afbeelding(en) te tonen. U kunt kiezen uit volgende opties:

- In het artikelscherm (zie voorbeeld hieronder)

- Apart (weergave zal gebeuren in een apartschermpje)

- Browserscherm (weergave zal gebeuren in het webbrowserscherm)

 

 

 

Daarnaast kan men via de afbeeldingen werklijst heel snel een overzicht verkrijgen van de gekoppelde bestanden (foto's, afbeeldingen).

Met de functie 'inlezen afbeeldingen' kan men van een apart medium, bv. een map op uw schijf, alle foto's in één beweging overzetten naar de database van DBFACTw.